Rafting/kayaking na Zrmanji - zelena ljepotica usječena u planinu

Rafting/kayaking na Zrmanji - zelena ljepotica usječena u planinu

Na rijeci Zrmanji postoji jedna službena staza za izvedbu raftinga/ kayaka . Ukoliko je vodostaj rijeke dovoljno visok organiziramo rafting spust, a ukoliko je vodostaj rijeke prenizak za rafting na istoj stazi organiziramo kajak safari.

Rafting staza je ukupno dugačka 14,5 km, a prolazi se za 2,5 – 3 sata, ovisno o uvjetima na rijeci ( vodostaj i dr.) . Start se nalazi u mjestu Kaštel Žegarski, a cilj na Berberovom buku.

Po dolasku na start sudionici se presvlače u našim svlačionicama. Oprema koju dobivate od nas sastoji se od neoprenskog odijela , zaštitne kacige i prsluka.

Od osobnih stvari preporučujemo da ponesete  kupaći kostim, svoje kupaće gaćice ( nositi ispod neoprenskog odijela ), dodatnu suhu odjeću kao presvlaku poslije aktivnosti, te napominjemo kao vrlo važan dio opreme vlastitu obuću ( starije tenesice i sl. – važno iz sigurnosnih razloga zbog kretanja po kanjonu).

Sve osobne stvari sudionika raftinga / kajaka  stavljaju se u za to predviđene kutije te se voze na cilj staze gdje se presvlače nakon spusta.

Za nošenje kamera, mobitela i ostale tehnologije potrebno je zatražiti vodonepropusne bokseve koji idu s vama u raft ili kajak , a gosti ih nose na vlastitu odgovornost.

Galerija slika - kliknite na sliku za povećanje

Poveznice

aktivni odmor hrvatskaaktivni odmor zadaravanturizam u prirodiiskusi hrvatskuture u prirodi

Info ture

RASPOLOŽIVOST CIJELE GODINE
TRAJANJE 2,5 - 4 sati
POLAZAK 9 a.m. / 9.30 a.m. / 10 a.m.
MJESTO POLASKA KAŠTEL ŽEGARSKI
CIJENA PO OSOBI 300 kn
CIJENA ZA DJECU ISPOD 12 GOD 150 kn
EXTRA RUČAK / TRANSFER IZ ZADRA
CIJENA TRANSFERA 125 kn / osoba - PON, SRI, PET

Zatražite ponudu!

Pošaljite nam upit i poslat ćemo Vam neobvezujuću ponudu!

*
*
* Obavezna polja: Ime, E-mail


  Ture - Sve

Ova tura nije za Vas?

Pogledajte ostale popularne ture