Da se predstavimo...

IVA BENCUN

Rođena u Zadru, zaljubljena u Hrvatsku, i željna pomoći znatiželjnim putnicima istražiti i otkriti ovaj dio svijeta. Nakon što je putovala diljem Europe i Amerike, Iva cijeni još više sve što Hrvatska ima za ponuditi, posebno njenu nevjerojatnu, netaknutu prirodu, fantastičnu gastronomiju i njene srdačne ljude. Bilo da dolazite po prvi put, ili drugi ili treći, Hrvatska uvijek nudi nešto novo što će vas iznenaditi, a mi smo ovdje kako bi vam pomogli organizirati odmor koji ćete pamtiti.

Specijalizirani programi napravljeni po mjeri povesti će vas u otkrivanje bogate kulturne i prirodne baštine, a mi vam nudimo smještaj, profesionalne vodiče, uzbudljive avanture i nevjerojatnu hranu, kako bi zaokružili cijeli paket i kako biste vi bili zadovoljni.

Iva i njen tim imaju dugogodišnje iskustvo u charteru jahti, avanturističkom turizmu kao i u poznavanju gastro scene u Hrvatskoj, i ta znanja iskoristiti će na najbolji mogući način u kreiranju vašeg putovanja kako biste saznali sve što ste željeli znati o Hrvatskoj i još mnogo toga.

Da se predstavimo...